Tekenburo Triple-T : Maastunnel Warning: include(_vb_cookie_head.include): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/triple-t.nl/httpdocs/triple-t.php on line 45 Warning: include(): Failed opening '_vb_cookie_head.include' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/triple-t.nl/httpdocs/triple-t.php on line 45

Technisch Tekenburo van Teijlingen

Voor Maatwerk in CAD

Warning: Use of undefined constant form - assumed 'form' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/triple-t.nl/httpdocs/_nl_kop.include on line 60
Triple-T.gif

 

Contact:
a : Kamille 10
pc : 2211 MX
wp : Noordwijkerhout
m : 0651-002712
e : mail
Privacy Statement
 
facebook twitter LinkedIn

[Afdrukken]
Pagina Afdrukken
English

Maastunnel Rotterdam

lijn

De Maastunnel te Rotterdam is de oudste afgezonken tunnel van Nederland. De bouw begon in 1937 en de tunnel werd in 1941 - midden in de tweede wereldoorlog opgeleverd.
Op dit moment (2016) is de tunnel 75 jaar oud en begint aftakelingsverschijnselen te vertonen. Om te voorkomen dat de tunnel over een paar jaar op de schroothoop kan, heeft de Gemeente Rotterdam besloten om de tunnel te renoveren/restaureren in zijn oude glorie. Hiervoor moet de tunnel een jaar dicht. Dit is niet acceptabel voor de hulpdiensten van de stad, daarom wordt de tunnel buis voor buis afgesloten in twee opeenvolgende jaren.
Hieronder staan de afbeeldingen van de fasering die ik voor de opdrachtgever - zijnde Gemeente Rotterdam - heb gemaakt. Samen met een Plaats/Tijd Diagram en een dagplanning, beide ook door mij gemaakt, hebben ertoe bijgedragen dat deze klus aan Mobilis/TBI vergund is. (zie ook het jaar 2016)


lijn